Karmec AS er et firma som driver med import og eksport av varer og tjenester mellom Norge og EU. Vi driver lidenskapelig med prosjekter som involverer levering av høykvalitets og testede produkter til det norske markedet. Som erfarne importører og eksportører er vi alltid åpne for nye muligheter og utfordringer i forretningsverdenen.

Vårt firma driver aktiv salg og markedssøk for å sikre våre kunder de beste produktene og tjenestene. Vi er interessert i å samarbeide med enheter som ønsker å bli med oss i samarbeid. Vårt firma er alltid klar til å samarbeide med andre bedrifter for å øke deres rekkevidde og suksess på det norske markedet.

Takket være vår erfaring og lidenskap for å gjennomføre prosjekter, kan vi garantere våre kunder de beste produktene og tjenestene i bransjen. Vi satser alltid på kvalitet og pålitelige produsenter for å levere produkter til våre kunder som møter deres forventninger. Karmec AS er åpen for samarbeid og inviterer enheter interessert i lignende prosjekter til å ta kontakt.

E-post  : info@karmec.no

Karol Tomasz Mechlinski

Karol Tomasz Mechlinski
Daglig leder
Tlf. +47 984 53 017

Julie Paulsen Isachsen
Markedsfører
Tlf. +47 988 82 107